הדפסה

סלט טבולה

החומרים הדרושים:

75 גרם בורגול עבה

300 גרם פטרוזיליה

100 גרם נענע

מיץ מ-2 לימונים

1 בצל

3 עגבניות

כוס שמן זית

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

משרים בורגול במים קרים כ-10 דקות, שוטפים ומסננים את המים.

מוסיפים חצי כפית מלח ומיץ מלימון 1 ומניחים לתפיחה כשעה.

שוטפים פטרוזיליה ונענע וקוצצים.

מערבבים בקערה גדולה ירק ובצל קצוץ ומוסיפים בורגול בהדרגה.

מתבלים במלח, פלפל ושאר הלימון.

מוסיפים שמן בהדרגה ועגבניות חתוכות דק.