הדפסה

חצילים קטנים כבושים

החומרים הדרושים:

2 ק"ג חצילים קטנים

3 כפות מלח

2 כפות אבקת עמבה

2 ראשי שום כתושים

3 כפות נענע יבש

5 כפות סוכר

1 ליטר חומץ

אופן ההכנה:

חותכים חצילים ל-4, לא עד הסוף (הראש נשאר מחובר).

מרתיחים חצילים במים עם מלח עד לריכוך, מסננים ומקררים.

מרתיחים בסיר קטן חומץ וסוכר, מבשלים עד שהסוכר נמס ומקררים.

מערבבים בקערה שום ונענע.

פותחים מעט כל חציל וממלאים בשום ונענע.

מסדרים את החצילים בצנצנת ומוסיפים את החומץ.

טועמים ומתקנים תיבול.