הדפסה

סלט כרוב עם פיצוחים

החומרים הדרושים:

½ כרוב לבן

1 ראש סלרי

חופן חמוציות

חופן קשיו/גרעיני חמניה

חופן אגוזי מלך

חופן שומשום קלוי

חופן שקדים חצויים

לרוטב:

3 כפות שמן

¼ כוס חומץ

1 כף סוכר

מעט פלפל שחור

מעט מלח

אופן ההכנה:

קולים את הפיצוחים (חוץ מאגוזי המלך) על מחבת עד להזהבה קלה.

מערבבים בקערה כרוב, סלרי וחמוציות.

מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט.

מוסיפים את הפיצוחים לפני ההגשה.