הדפסה

חמוצים- גזר וכרובית

החומרים הדרושים:

2 ראשי כרובית

8 גזרים

4 כפות אבקת עמבה

12 כפות סוכר

חצי כפית מלח

ליטר חומץ

1 כוס מים

12 כפות שמן

ראש שום קצוץ

אופן ההכנה:

מרתיחים חומץ ומים ומכבים את הגז.

פורסים גזר לעיגולים.

חותכים כרובית לפרחים קטנים.

מחממים בסיר עמוק 3 כפות שמן.

מטגנים רבע מכמות הירקות במשך 2 דקות ומערבבים מידי פעם.

מוסיפים כף עמבה ו- 2 כפות סוכר וממשיכים לטגן עוד כ- 2 דקות.

מעבירים לקערה.

חוזרים על פעולת הטיגון עם שאר הירקות.

שמים את כל הירקות שטיגנו בקערה גדולה ומוסיפים שום, חומץ ומים.

טועמים ומתקנים תיבול.

שומרים בקירור.

*ניתן להוסיף כל ירק שרוצים.