הדפסה

דג ברוטב חריף- חריימה

החומרים הדרושים:

1 ק"ג דג מכל סוג

1 קופסת שימורים חומוס

1 חב' כוסברה קצוצה

1 כפית גדושה פפריקה מתוקה

1 כף פלפל שטה טחון

1 כפית כורכום

6 שיני שום קצוצות

1 כפית כמון

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית מלח

1 כף פלפל צ'ומה

1/4 כוס מיץ לימון טרי

2 כפות שמן

2 כוסות מים

אופן ההכנה:

שמים חומוס בסיר שטוח ומעליו מניחים דגים ושום.

מכינים בקערה תערובת של שמן, מלח, כורכום, פלפל שחור, פפריקה, כמון, פלפל שטה ופלפל צ'ומה.

מערבבים היטב ויוצקים על הדגים.

מוסיפים כוסברה קצוצה, מיץ לימון ומים ומבשלים על להבה גבוהה כ- 10 דקות.

מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ- 30 דקות.