גרנולה
החומרים הדרושים:
500 גרם קוואקר גס (לא אינסטנט)
3 כוסות שלווה ללא סוכר
1 כוס חמוציות / צימוקים
1 כוס אגוזים גרוסים גס
1/2 1 כוס שקדים גרוסים גס
1 כוס תפוחים יבשים/ פרי יבש אחר
1 כוס דבש
2 כפות שמן
2 כפיות קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים בעזרת הידיים.
מפזרים את העיסה בשתי תבניות באופן אחיד.
אופים בחום 170 מעלות כ- 20 דקות עד שמשחים.
מערבבים מידי פעם.
מכבים את התנור ופותחים את דלת התנור כדקה כדי שהחום יצא.
סוגרים את הדלת ומשאירים את הגרנולה בפנים עד שתתקרר.