רסק עגבניות ביתי
החומרים הדרושים:
250 גר עגבניות מיובשות בלי שמן
6 שיני שום
5 כפות פפריקה מתוקה
(אפשר להחליף כף אחת בפפריקה חריפה)
מלח
פלפל
1 כוס שמן זית
½ חבילה עלי בזיליקום
1 כפית טימין
אופן ההכנה:
משרים עגבניות במים רותחים כשעה, מסננים וסוחטים.
מכניסים למעבד מזון עם יתר החומרים.
מעבדים 5-6 דקות עד שמתקבלת משחה אדומה כהה.
מחלקים לכלים קטנים ויוצקים מעל מעט שמן זית.
ניתן להקפיא.
לשימוש בכל מתכון כרסק עגבניות רגיל.