עוגיות שוקולד ענקיות

(פסח)

החומרים הדרושים:

3 כוסות אבקת סוכר

¾ כוס קקאו

½ כפית מלח

150 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

½1 כוסות פקאן קצוץ

4 חלבונים

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה אבקת סוכר, קקאו ומלח.

מוסיפים שוקולד ופקאן ומערבבים.

מוסיפים חלבונים ומערבבים מעט - רק עד לאחידות.

יוצרים עוגיות על תבנית עם נייר אפיה במרחק של 4 ס"מ (יש להקפיד על הרווחים).

אופים כ- 20 דקות בחום 165 מעלות- עד שמעטפת העוגיות יבשה וסדוקה מעט.

הוסף תגובה