עוגת שוקולד מיוחדת

החומרים הדרושים:

3 ביצים שלמות

1 כוס שמן

½1 כוסות מים רותחים

3 כוסות קמח תופח

½1 כוסות שוקולית

1 כוס סוכר

לקרם:

100 גרם שוקולד חלב

100 גרם שוקולד מריר

1 מיכל שמנת מתוקה

לעיטור:

100 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

מקציפים בקערה ביצים, שמן ומים במשך 3 דקות.

מערבבים בקערה נפרדת קמח, שוקולית וסוכר.

מערבבים את תערובת הקמח וקצץ הביצים בהדרגה.

מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום 180 מעלות כ- 30 דקות.

קרם:

ממיסים בסיר קטן שוקולד חלב ומריר ומוסיפים שמנת מתוקה

מצננים את הקרם.

עושים חריצים בעזרת סכין בעוגה כאשר היא חמה ומורחים את הקרם

מפזרים מעל שוקולד לבן מגורד.

הוסף תגובה


קוד אבטחה


רענן