עוגת שוקולד מיוחדת

החומרים הדרושים:

3 ביצים שלמות

1 כוס שמן

½1 כוסות מים רותחים

3 כוסות קמח תופח

½1 כוסות שוקולית

1 כוס סוכר

לקרם:

100 גרם שוקולד חלב

100 גרם שוקולד מריר

1 מיכל שמנת מתוקה

לעיטור:

100 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

מקציפים בקערה ביצים, שמן ומים במשך 3 דקות.

מערבבים בקערה נפרדת קמח, שוקולית וסוכר.

מערבבים את תערובת הקמח וקצץ הביצים בהדרגה.

מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום 180 מעלות כ- 30 דקות.

קרם:

ממיסים בסיר קטן שוקולד חלב ומריר ומוסיפים שמנת מתוקה

מצננים את הקרם.

עושים חריצים בעזרת סכין בעוגה כאשר היא חמה ומורחים את הקרם

מפזרים מעל שוקולד לבן מגורד.

הוסף תגובה