עוגת שוקולד מיוחדת
החומרים הדרושים:
3 ביצים שלמות
1 כוס שמן
½1 כוסות מים רותחים
3 כוסות קמח תופח
½1 כוסות שוקולית
1 כוס סוכר
לקרם:
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
לעיטור:
100 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה:
מקציפים בקערה ביצים, שמן ומים במשך 3 דקות.
מערבבים בקערה נפרדת קמח, שוקולית וסוכר.
מערבבים את תערובת הקמח וקצץ הביצים בהדרגה.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום 180 מעלות כ- 30 דקות.
קרם:
ממיסים בסיר קטן שוקולד חלב ומריר ומוסיפים שמנת מתוקה
מצננים את הקרם.
עושים חריצים בעזרת סכין בעוגה כאשר היא חמה ומורחים את הקרם
מפזרים מעל שוקולד לבן מגורד.