עוגת בורות שוקולד
החומרים הדרושים:
לקראנצ':
50 גרם מרגרינה
½ כוס קמח
½ כוס קוואקר / אגוזים קצוצים
1 כוס סוכר
לעוגה:
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 ביצים
¼ כוס שמן
¼1 כוסות סוכר
½ כוס מים
½1 כוסות ריצ'
2 כפות סוכר חום
2 כפות נס קפה
לציפוי:
1 מיכל ריצ'
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
קראנצ':
לשים בקערה את כל החומרים.
אופים בחום 180 מעלות כרבע שעה.
מערבבים כל כמה דקות.
מוציאים, מפוררים ושומרים בצד.
עוגה:
מערבבים בקערה את כל חומרי העוגה.
מעבירים לתבנית ואופים בחום 180 מעלות כ-30 דקות.
מוציאים מהתנור ויוצרים בעוגה גומות בעזרת כף עץ הפוכה.
ציפוי:
ממיסים בסיר קטן שוקולד וריצ' ומצפים את העוגה.
מפזרים את הקראנצ' בעוד השוקולד חם.