עוגת בורות שוקולד

החומרים הדרושים:

לקראנצ':

50 גרם מרגרינה

½ כוס קמח

½ כוס קוואקר / אגוזים קצוצים

1 כוס סוכר

לעוגה:

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

2 ביצים

¼ כוס שמן

¼1 כוסות סוכר

½ כוס מים

½1 כוסות ריצ'

2 כפות סוכר חום

2 כפות נס קפה

לציפוי:

1 מיכל ריצ'

200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

קראנצ':

לשים בקערה את כל החומרים.

אופים בחום 180 מעלות כרבע שעה.

מערבבים כל כמה דקות.

מוציאים, מפוררים ושומרים בצד.

עוגה:

מערבבים בקערה את כל חומרי העוגה.

מעבירים לתבנית ואופים בחום 180 מעלות כ-30 דקות.

מוציאים מהתנור ויוצרים בעוגה גומות בעזרת כף עץ הפוכה.

ציפוי:

ממיסים בסיר קטן שוקולד וריצ' ומצפים את העוגה.

מפזרים את הקראנצ' בעוד השוקולד חם.

הוסף תגובה