עוגת שוקולד
של שירה
החומרים הדרושים:
1 כוס קמח תופח
1 כוס שוקולית
1 כוס סוכר
½ כוס שמן
4 ביצים
1 מיכל ריצ'
1 חב' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מערבבים קמח, שוקולית, סוכר, שמן, ביצים וחצי ריצ' עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת.
אופים בחום 180 מעלות כ- 30 דקות.
ציפוי:
ממיסים בסיר קטן שוקולד וחצי ריצ' הנותר תוך כדי ערבוב .
מצפים את העוגה בקרם השוקולד כשהיא חמה.
טיפ:
לקבלת עוגה עשירה מפזרים 1 חבילת שברי שוקולד מריר לתערובת לאחר שיוצקים בתבנית.
ניתן להחליף חצי כוס שוקולית בחצי כוס אבקת קקאו.