סלט חציל עם גמבה

(לייט)

החומרים הדרושים:

2 חצילים גדולים

2 גמבות אדומות

3 שיני שום

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

מעט מלח

מיץ מ- ½1 לימונים

אופן ההכנה:

פורסים חצילים לעובי 1/2 1 ס"מ ומסדרים בתבנית.

מרססים את הפרוסות משני הצדדים בתרסיס שמן זית.

אופים בתנור בחום 250 מעלות- עד שהחציל משחים משני הצדדים.

מעבירים לכלי סגור עד שמתקרר.

אופים בתנור גריל גמבה מכל הצדדים ומעבירים לכלי סגור עד שמתקרר.

קולפים את הגמבה.

חותכים את החצילים והגמבה לקוביות ומוסיפים שום, מלח ומיץ לימון.

הוסף תגובה