סלט כרוב עם פיצוחים
החומרים הדרושים:
½ כרוב לבן
1 ראש סלרי
חופן חמוציות
חופן קשיו/גרעיני חמניה
חופן אגוזי מלך
חופן שומשום קלוי
חופן שקדים חצויים
לרוטב:
3 כפות שמן
¼ כוס חומץ
1 כף סוכר
מעט פלפל שחור
מעט מלח
אופן ההכנה:
קולים את הפיצוחים (חוץ מאגוזי המלך) על מחבת עד להזהבה קלה.
מערבבים בקערה כרוב, סלרי וחמוציות.
מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט.
מוסיפים את הפיצוחים לפני ההגשה.