סלט כרוב עם פיצוחים

החומרים הדרושים:

½ כרוב לבן

1 ראש סלרי

חופן חמוציות

חופן קשיו/גרעיני חמניה

חופן אגוזי מלך

חופן שומשום קלוי

חופן שקדים חצויים

לרוטב:

3 כפות שמן

¼ כוס חומץ

1 כף סוכר

מעט פלפל שחור

מעט מלח

אופן ההכנה:

קולים את הפיצוחים (חוץ מאגוזי המלך) על מחבת עד להזהבה קלה.

מערבבים בקערה כרוב, סלרי וחמוציות.

מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט.

מוסיפים את הפיצוחים לפני ההגשה.

הוסף תגובה