עוף עם ספגטי בתנור

החומרים הדרושים:

2 חבילות ספגטי עבה (מספר 7)

10 מנות עוף

2 בצלים גדולים

½ כוס שמן

3 כפות רסק עגבניות

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

¾ כוס מים

כוס פירורי לחם

מלח

פלפל

כף פפריקה

2 כפות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

מבשלים בסיר פסטה ¾ בישול, מסננים ושוטפים.

מאדים בסיר רחב בצל עם 2 כפות שמן.

מוסיפים עוף, פפריקה, מלח ופלפל.

מטגנים את העוף מכל הצדדים כ-10 דקות.

מוציאים את העוף לקערה.

מוסיפים לסיר רסק עגבניות, צ'ילי ומים ומרתיחים דקה.

מכבים את הלהבה, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.

שופכים את יתר השמן לסיר רחב המתאים לתנור.

מפזרים פרורי לחם על השמן.

שמים 3/4 מכמות הפסטה על פרורי הלחם, מסדרים מעל את העוף ומעל את יתר הפסטה מכסים את הסיר במכסה

אופים בחום 270 מעלות כחצי שעה.

מנמיכים את התנור ל- 150 מעלות וממשיכים לאפות שעתיים וחצי- שלוש שעות.

טיפ:

ניתן לבשל גם כחמין.

תגובות  
0 #1 מוטי 2020-11-05 19:12
ממש טעים
ציטוט
הוסף תגובה